Wie ben ik...

Handjes Vol Geluk

Ik ben Miriam en ben geboren in Veldhoven. Ik ben getrouwd en heb twee lieve dochters. Ik maak kleine cadeautjes en sieraden die vaak in het teken staan van geluk, zoals engeltjes, gelukspoppetjes, boekenleggers, doosjes, sleutelhangers, gelukspakketjes.

Begin 2013 ben ik begonnen mijn creaties op facebook te zetten onder de naam Wobby Hobby (bedacht door mijn dochters). In 2015 heb ik zelf mijn website gemaakt en heb ik mijn producten erop gezet. Tegelijkertijd kwam de kans om in een shop-in-shop winkel mijn spullen te verkopen. 

De opbrengst van Wobby Hobby gaat naar een goed doel. Ik heb gekozen voor het Ronald McDonald Huis in Veldhoven. Hier verblijven gastgezinnen gedurende een bepaalde tijd omdat ze een ziek of een te vroeg geboren kindje hebben. Mijn bijdrage voor het goede doel is kleine geluks cadeautjes te maken en die te schenken aan deze gezinnen. Ik noem deze gelukszakjes "een Handje Vol Geluk"

Sinds 2014 ga ik gemiddeld 4x keer per jaar naar ‘Het Huis’ om daar deze Handjes Vol Geluk af te geven. Met trots kan ik melden dat er sinds 2014 al meer dan 1800 gezinnen dit cadeautje hebben ontvangen en dat dit zeer gewaardeerd wordt 🙂

 

Ik maak ook graag op bestelling, voor een geboorte, communie, verjaardag of tractaties.

Bij speciale wensen van sieraden of cadeautjes stuur je een e-mail: wobbyhobby@hotmail.com

Mijn producten zijn te bestellen via deze website www.wobbyhobby.nl 

Een aantal producten zijn verkrijgbaar in de Bruna winkel CityCentrum te Veldhoven

Woon je in de buurt van Veldhoven dan is het ook mogelijk de bestelling bij mij thuis op te komen halen.

Ik ben ook te volgen op Facebook, Instagram, Vero platform en Pinterest.

Ronald McDonald Huis Zuidoost-Brabant

Een ziek kind kan niet zonder zijn ouders. In het Ronald McDonald Huis Zuidoost-Brabant logeren ouders, broertjes en zusjes van een kindje dat is opgenomen in het MMC te Veldhoven.

Wil je meer weten over Het Huis, of de Huiskamer waarin de kinderen even kunnen vergeten dat ze ziek zijn en dit een plek is voor het hele gezin om even tot rust te komen en waar de kinderen kunnen spelen, kijk dan op deze link: http://www.kinderfonds.nl/huis-zuidoost-brabant/het-huis

 

Ingang bij het Maxima Medisch Centrum in Veldhoven.