Interview Ronald McDonald Zuid-Oost Brabant

Juli 2017 een interview gehad voor het huisbericht van het Ronald McDonald Huis Zuidoost-Brabant. Dit huisbericht is een nieuwsbrief van het Ronald McDonald Huis en verschijnt twee keer per jaar in een oplage van 5.000 exemplaren. Trots dat ik in hier in sta 🙂 

Wobby Hobby op de plank....
Dinsdag 9 februari een vitrine ingericht in Bibliotheek Veldhoven waar ik een aantal weken mijn missie mag tentoonstellen. Ben er zo trots op dat ik hier mag staan....

Wobby Hobby in een 'shop-in-shop'

2016 Openen we de deuren in het City Centrum samen met de cadeauwinkel Speesjaal van Stichting Severinus. Hier worden cadeau artikelen te koop aangeboden door 20 kleine ondernemers in samenwerking met mensen met een verstandelijke beperking. 

 

Einde 'Bij de Burgemeester'

Verhuizing van Burgemeester van Hoofflaan naar het City Centrum.

Maandag 28-12-2015 hebben we enkele kasten overgehuist naar de nieuwe lokatie. De week tussen kerst en nieuw zal de winkel gesloten zijn voor bezoekers zodat we deze rijkelijk kunnen vullen met onze kasten, plekken of zelfs bomen !

Een drukke maar hele gezellige gelegenheid voor ons en voor u per 4 januari 2016 een prachtige unieke cadeauwinkel waar voor iedereen wel wat te vinden is.

Meerhovendag 28 juni 2015

Meerhovendag zomermarkt.... 23 graden, uitzicht op het park. Samen met DaCreativo leuke dag gehad en goed kunnen verkopen. Toch weer 35x een Handje Vol Geluk voor de kinderen en hun ouders die in het Ronald McDonald Huis verblijven. Leuke bestellingen gekregen, kortom prachtige dag !

Nieuwe produkten bij Wobby Hobby, broches, kettingen, oorbellen, en hangers van bloemkelk kralen.  Minipotjes gevuld met zelfgevouwen Lucky Stars, maar ook nieuwe tashangers met glascabochons, kinderarmbanden en engeltjes.

  • De winkel "Bij de Burgemeester"

    Met ingang van 15 november 2014 sta ik in de winkel aan de Burg.van Hoofflaan in Veldhoven