17. okt, 2014

Handjevol Geluk

Info
Geef een handjevol geluk - en krijg een glimlach kado !
Een Handje Vol Geluk is een cadeautje bestaand uit gelukssymbolen.

Missie
Ieder jaar zoveel mogelijk "Handjes-Vol-Geluk" brengen naar het Ronald McDonald huis in Veldhoven, zodat zoveel mogelijk kinderen (en hun ouders) een beetje geluk krijgen.
Dit "Handje Vol Geluk" is een organza zakje gevuld met een onder andere een beschermengeltje, een gelukspoppetje en een lieveheersbeestje die in teken staan van geluk en/of hoop

Beschrijving
Ik laat me door kinderen inspireren en kleur in de natuur, hierdoor kan ik sieraden, accessoires en kleine cadeau artikelen maken. Ik focus me op kleine en positieve dingen om mij heen en ben van nature een "gever". Ik vind het fijn om een ander in het licht te zetten, te verrassen of te zien stralen. Hieruit is mijn missie ontstaan. Daarom maak ik producten die in het teken staan van geluk. Een cadeautje, hiermee maak je iemand blij !

Motto: GELUK GEEF JE DOOR !

Bij elk verkocht artikel gaat de opbrengst opzij en maak ik "Handjes-Vol-Geluk" voor de kinderen die in het Ronald McDonald huis verblijven. Daarnaast maak ik goodies die ik schenk aan bedrijven, waarvan de opbrengst of een deel ervan ook in het teken staan van geluk of een goed doel.