Fijn dat je Wobby Hobby bezoekt!

Wobby Hobby is een Non-Profit, een kleine onderneming zonder winstbeleid.
Mijn missie is een beetje geluk schenken aan families die in het Ronald McDonald Huis moeten verblijven.
Dit geluk schenk ik in de vorm van een cadeautje en noem dit 'een Handje Vol Geluk'. Dit cadeautje maak ik uit de opbrengsten van Wobby Hobby.
Ik maak mijn producten zelf of stel ze samen zodat jij altijd iets unieks hebt. Mijn producten staan in het teken van geluk en meestal voeg ik nog iets extra's toe aan je bestelling.

Ik maak ook op bestelling. Heb je een feestje, verjaardag, geboorte, doop, communie of jubileum, ik maak graag een passend prijsje voor grotere aantallen. Neem dan contact op via mijn e-mail wobbyhobby@hotmail.com

Bij elke aankoop doneer je automatisch een Handje Vol Geluk voor een ziek kindje. Elk kwartaal schenk ik deze aan het Ronald McDonald Huis in Veldhoven.

Help jij ook mee een klein beetje geluk te verspreiden.

Wobby Hobby is ook te vinden op Instagram, Pinterest en op https://www.facebook.com/wobbyhobby

Bestellingen kunnen alleen worden verstuurd als de betaling is ontvangen.
Woon je in de buurt van Veldhoven, dan is het mogelijk om je bestelling bij mij aan huis af te komen halen.

M.i.v. 2020 wordt er niet meer geleverd in het Buitenland!
Door internationale regelgeving is de manier van post versturen naar het buitenland veranderd. Goederen mogen niet meer als brief worden gefrankeerd en landen eisen dat informatie over de inhoud vooraf bekend gemaakt moet worden. Dit zorgt voor extra administratie en veel te hoge kosten.

 • Missie

  Zoveel mogelijk Handjes Vol Geluk aan het Ronald McDonald Huis in Veldhoven schenken. Een sprankje (geboorte) geluk in deze vaak moeilijke periode.

 • Cadeautje

  Een cadeautje voor de kinderen (en hun ouders) die in het Ronald McDonald Huis verblijven. Een organza zakje gevuld met een beetje geluk, waaronder een geluksengeltje niet ontbreekt.

 • Handje Vol Geluk

  Sinds september 2017 zijn ze ook te bestellen via de Webshop. Met aankoop van een Handje Vol Geluk, doneer je er ook een voor het Ronald McDonald Huis !

 • Handgemaakt

  Bijna alle produkten zijn door mijzelf gemaakt, de meesten zijn zelfs zo uniek dat er maar 1 exemplaar van is.

 • Als cadeautje verpakt

  Elke bestelling wordt met zorg behandeld en als een cadeautje ingepakt enneh... bij elke bestelling zit een beetje extra geluk :-)

 • Engeltjes

  Alle engeltjes worden door mij zelf gemaakt van verschillende soorten kralen. Zoals van natuursteen, Rhinestone, fimo, glasparels, kunstof of glaskraaltjes.

Nieuw in de Webshop
Vintage postzegelflesjes beplakt met échte oude postzegels

 • Verzendkosten

  Verzendkosten zijn volgens posttarieven van PostNl

  Bij een bestelling (excl. verzendkosten) van €25,- of meer, mogen de kosten voor verzenden in mindering worden gebracht.

 • Volg mij op Facebook Instagram, Vero en Pinterest

  Bezoek ook eens Facebook of Instagram voor meer leuke weetjes
  https://www.facebook.com/WobbyHobby of volg me op Instagram
  http://instagram.com/wobbyhobby
  Op Pinterest https://nl.pinterest.com/wobbyhobby/

 • Alleen verzending binnen Nederland

  Door internationale regelgeving is er het één en ander gewijzigd. Goederen mogen niet meer als brief worden gefrankeerd naar het buitenland. Dit moet als pakket worden gefrankeerd met vooraf vermelding van de inhoud. Dit neemt extra tijd en kosten in beslag, waardoor ik genoodzaakt ben om alleen in Nederland te leveren.

Wist je dat .....

11. feb, 2019

Goodies voor Goede Doelen

Thema Enveloppen en Verrassingsdoosjes zijn populair bij Webshop LadyBug.
Waarom? Omdat je hiermee goede doelen steunt. Vorig jaar heb ik meegedaan om te doneren door middel van goodies te schenken en dat ga ik dit jaar weer graag doen. Ik lever goodies voor verschillende thema's en daarmee steun ik ook verschillende goede doelen. Thema's waar ik aan mee doe zijn Moederdag - Zomer - Kerst - Voorjaar - Baby - Herfst en Winter. Meer informatie over de thema enveloppen of verrassingsdoosjes vindt je op de website van Webshop LadyBug.

19. nov, 2018

Demo's Bibliotheek Veldhoven

Zaterdag 24 november is mij gevraagd een demo te geven over het Handje Vol Geluk. Hier ga ik vertellen over mijn hobby en hoe dit is ontstaan.
Zaterdag 1 december mag ik een demo geven over fimoklei.
Ik laat wat basis manieren zien, hoe je met fimo leuke kralen en engeltjes kunt maken.

19. nov, 2018

Wobby Hobby fotoboek

Om eens vast te leggen wat ik allemaal maak en in mijn webshop aanbied, heb ik een fotoboek gemaakt die dient als een soort Portfolio.
Ook heb ik een poster met mijn logo erop gemaakt die ik overal mee naar toe kan nemen. Duidelijk herkenbaar ben ik nu wel.

Mijn fotoboek ligt ook ter inzage bij een kapperszaak in Veldhoven en een therapeute in Waalre.

15. jan, 2018

Hoera, Wobby Hobby 5 jaar actief !

Op 31-12-2017 staat de teller op 1000 cadeautjes voor het Ronald McDonald Huis. Dank je wel voor iedereen die hier een bijdrage aan heeft geleverd!
De kerstmarkt op 16 december heeft erg goed uitgepakt voor het goede doel. Fijn dat mensen zo enthousiast zijn over wat ik doe en maak. Dat geeft weer een enorme boost om door te gaan met deze leuke hobby.
De nieuwe 'Handjes Vol Geluk' liggen al weer klaar om te schenken aan het Ronald McDonald. Deze keer wil ik met 1 van de managers een gesprek aan over mogelijkheden van uitbreiding, wat dit precies inhoud laat ik nog even een verrassing.
De wedstrijden die ik elke maand organiseerde op mijn Facebook pagina zijn verdwenen, maar er komt nog wat voor terug. Zeker de moeite waard om dit in de gaten te houden. Wobby Hobby bestaat 5 jaar en dat gaan we zeker vieren !

21. aug, 2017

Wobby Hobby stopt bij CreArtistiek

Wobby Hobby is gestopt bij Creartistiek. Ook al liepen de verkopen goed er moet ook weer bijgemaakt worden. Ik kreeg te weinig tijd om mijn creativiteit te laten stromen in combinatie met de winkel waar ik ook bestuurslid was.
Vanaf nu ga ik mijn website opschonen en ga ik volop door met leuke nieuwe unieke producten maken voor het Ronald McDonald. Woon je in Veldhoven of omgeving dan is het ook mogelijk om bij mij thuis je bestelde producten af te halen.

1. jan, 2016

Van 'Bij de Burgemeester' naar CreArtistiek...

We hebben besloten als 'Raadsleden' van de winkel 'Bij de Burgemeester' om te stoppen in de winkel aan de Burgemeester van Hoofflaan per 31-12-2015. Helaas kwamen er te weinig voorbijgangers op deze plek om de winkel te bezoeken.
Per januari 2016 zijn we als vereniging verder gegaan in het City Centrum onder de naam CreArtistiek.
CreArtistiek is een kunst- cadeauwinkel van verschillende kunstenaars en hobbyisten die hun eigen gemaakte produkten hier kunnen aanbieden. Deze winkel heeft daarom een enorme diversiteit aan produkten en deze zijn dan ook vaak uniek.

Met onze nieuwe collega's van Speesjaal van St. Severinus (mensen met een verstandelijke beperking) gaan wij in één pand verder onder de naam Speesjaal en CreArtistiek !

Met ingang van 4 januari 2016 is een groot deel van mijn produkten hier te koop. De opbrengst zal voor het Ronald McDonald te Veldhoven blijven.
De winkel is gevestigd in de CityPassage aan de Meent 65 te Veldhoven.