Wie ben ik...

Handjes Vol Geluk

Miriam Wortelboer is mijn naam en ik woon in Veldhoven. Ik heb twee dochters en ben (nog steeds) getrouwd. Ik maak engeltjes, sieraden, sleutelhangers  en kleine cadeau/decoratie artikelen die vaak in het teken staan van geluk.

Begin 2013 ben ik begonnen mijn creaties op facebook te zetten onder de naam Wobby Hobby (bedacht door mijn dochters). In 2015 ben ik mijn eigen website gaan maken om mijn producten voor een goed doel aan te bieden. Tegelijkertijd kwam toen de mogelijkheid een plek te huren in de winkel “Bij de Burgemeester” in Veldhoven. Begin 2016 zijn we verhuist naar het CityCentrum onder de naam CreArtistiek. 

In augustus 2017 ben ik uit de (zichtbare) winkel weggegaan om mij meer te kunnen gaan richten op de webshop en het maken van nieuwe produkten. 

De opbrengst van Wobby Hobby gaat naar een goed doel. Het goede doel is het Ronald McDonald Huis te Veldhoven. Hier verblijven gastgezinnen gedurende een bepaalde tijd omdat ze een ziek kindje hebben. Mijn bijdrage voor het goede doel is een klein cadeautje met geluk schenken, in deze moeilijke periode.

Dit cadeautje maak ik zelf en noem dit 'een Handje Vol Geluk'. Hierin zitten een aantal symbolen van geluk, waaronder een zelfgemaakt bescherm engeltje.

Sinds 2014 ga ik elk kwartaal naar ‘Het Huis’ om daar deze Handjes Vol Geluk te schenken. Met veel trots kan ik vertellen dat ik sinds 2014 al meer dan 1500 gezinnen een beetje geluk heb gegeven.

 

Ik maak ook graag op bestelling. Bij speciale wensen van sieraden of cadeautjes stuur me dan een e-mail: wobbyhobby@hotmail.nl

Mijn producten zijn te bestellen via de website www.wobbyhobby.nl of via facebook https://www.facebook.com/wobbyhobby  Woon je in de buurt van Veldhoven dan is het ook mogelijk de bestelling bij mij thuis op te komen halen.

Ik ben te volgen op Facebook, Instagram, Vero platform en Pinterest.

Ronald McDonald Huis Zuidoost-Brabant

Een ziek kind kan niet zonder zijn ouders. In het Ronald McDonald Huis Zuidoost-Brabant logeren ouders, broertjes en zusjes van een kindje dat is opgenomen in het MMC te Veldhoven.

Wil je meer weten over Het Huis, of de Huiskamer waarin de kinderen even kunnen vergeten dat ze ziek zijn en dit een plek is voor het hele gezin om even tot rust te komen en waar de kinderen kunnen spelen, kijk dan op deze link: http://www.kinderfonds.nl/huis-zuidoost-brabant/het-huis

 

Ingang bij het Maxima Medisch Centrum in Veldhoven.