Wobby Hobby gespot .....

2017 ...  een mijlpaal... 1000 keer een Handje Vol Geluk !

Sinds januari 2018 ben ik toegetreden in de Online Etalage, een website voor vrouwelijke ondernemers. Nieuwsgierig? Neem gerust een kijkje https://deonlineetalage.nl/

Interview Ronald McDonald Zuid-Oost Brabant

Juli 2017 een interview gehad voor het huisbericht van het Ronald McDonald Huis Zuidoost-Brabant. Dit huisbericht is de nieuwsbrief van het Ronald McDonald Huis en verschijnt twee keer per jaar in een oplage van 5.000 exemplaren. Trots dat ik in augustus hier in sta :-)

Geef een Handje Vol Geluk en krijg een glimlach cadeau...

15. aug, 2016

Teller staat op 550x een Handje Vol Geluk !!

Vandaag weer 50stuks Handje Vol Geluk geschonken aan het Ronald McDonald Huis te Veldhoven. Via deze weg wil ik trouwe klanten en klanten die hebben besteld via Facebook of in de winkel hartelijk danken dat we steeds weer wat geluk kunnen geven aan mensen die het zo hard nodig hebben.

Wobby Hobby op de plank....
Dinsdag 9 februari een vitrine ingericht in Bibliotheek Veldhoven waar ik een aantal weken mijn missie mag tentoonstellen. Met verwijzing naar deze website, Facebook en natuurlijk de winkel in het CityCentrum. Ben er zo trots op dat ik hier mag staan....

Wobby Hobby één van de leden bij vereniging 'CreArtistiek'

4 Januari is de winkel CreArtistiek open gegaan voor de klanten in het City Centrum.

De week tussen kerst en nieuwjaar zijn er diversen leden flink aan de slag geweest om hun kasten over te huizen en weer in te richten. Er zijn zelfs 3 bomen 'geplant' in de etalage !

Wij staan niet alleen in deze mooie cadeauwinkel. Wij, CreArtistiek, gaan samen met Speesjaal deze originele cadeauwinkel tot een succes maken. 

Zo kunnen mijn produkten ook via deze winkel worden aangeboden voor een goed doel, het Ronald McDonald Huis te Veldhoven.

Einde 'Bij de Burgemeester'

Donderdag 24-12-2015 kast leeggeruimd in de winkel 'Bij de Burgemeester'

Als Raadsleden hebben we besloten om niet meer verder te gaan op deze locatie omdat er te weinig bezoekers kwamen. Het was misschien niet helemaal de juiste locatie.

Daarom hebben we besloten om als vereniging verder te gaan in het City Centrum te Veldhoven onder de naam CreArtistiek. We hebben een locatie gevonden in de Passage samen met Speesjaal (van st. Severinus) waar we als cadeauwinkel verder gaan. Het concept blijft hetzelfde.

Maandag 28-12-2015 hebben we enkele kasten overgehuist naar de nieuwe lokatie aan De Meent 65. De week tussen kerst en nieuw zal de winkel gesloten zijn voor bezoekers zodat we deze rijkelijk kunnen vullen met onze kasten, plekken of zelfs bomen !

Een drukke maar hele gezellige gelegenheid voor ons en voor u per 4 januari 2016 een prachtige unieke cadeauwinkel waar voor iedereen wel wat te vinden is. Ik hoop u daar van harte eens te mogen ontmoeten.

Meerhovendag 28 juni 2015

Meerhovendag zomermarkt.... 23 graden, uitzicht op het park, bezoek gehad van echte uilen. Samen met DaCreativo leuke dag gehad en goed kunnen verkopen. Toch weer 35x een Handje Vol Geluk voor de kinderen en hun ouders die in het Ronald McDonald Huis verblijven. Leuke bestelling gekregen en weer veel inspiratie gekregen. Prachtige dag !

Nieuwe produkten bij Wobby Hobby, broches, kettingen, oorbellen, en hangers van bloemkelk kralen.  Minipotjes gevuld met zelfgevouwen Lucky Stars, maar ook nieuwe tashangers met glascabochons, kinderarmbanden en engeltjes.

18. mei, 2015

Hele kast ingericht in de winkel Bij de Burgemeester

Van kastdeel naar hele kast in de winkel. Als het goed gaat met de verkoop van de creaties van Wobby Hobby, dan gaat het ook goed met de Handjes Vol Geluk !!
Nog meer nieuwe produkten voor de verkoop.

5. feb, 2015

Kastdeel ingericht in winkel Bij de Burgemeester

Vandaag mijn kastdeel ingericht in de winkel Bij de Burgemeester. Produkten komen nog beter tot zijn recht en allemaal voor een goed doel.

 • Visitekaartje voorzijde

  Januari 2015
  Wobby Hobby heeft haar eigen visitekaartje !

 • Visitekaartje achterzijde

 • Interview

  Interview in Artasja's Kralenmagazine 2014
  Waar ik enorm trots op ben....

 • Artasja's Kralenmagazine

  Te bestellen bij Artasja kralen en bedels www.artasja.com

 • De winkel "Bij de Burgemeester"

  Met ingang van 15 november 2014 sta ik in de winkel aan de Burg.van Hoofflaan 118 te Veldhoven
  Expositieruimte en winkel Duizend ideeën onder een dak

 • Rechter kastdeel Wobby Hobby

  Zo trots dat ik hier een deel van mijn spullen kan verkopen voor het goede doel !

 • Begin 2014 Wobby Hobby bij het Ronald McDonald Huis

  De eerste keer dat ik de cadeautjes, een Handjevol Geluk, ga afgeven voor de kinderen die verblijven in het Huis

 • Midden 2014 In een speelkamer van het Ronald McDonald Huis

  Een volgende keer dat ik de Handjevol Geluk ga afgeven in het Huis

 • December 2014 Ergens in het Ronald McDonald Huis

  Ronald McDonald Huis Zuidoost-Brabant:
  De PakjesPiet is ook in het Ronald McDonald Huis langs geweest en heeft de verpakking van de cadeautjes versierd met "veel geluk zakjes" van Wobby Hobby !